1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Gyorskeresés Találja meg álmai otthonát

Minimum Szoba/Fürdő
Árfekvés
-
Jelentkezzen be
You must be logged in to save properties to your favorites! Please log in.
Jelentkezzen be

Tápióbicske, eladó, központ közeli családi ház, kettő utcára nyíló, megosztható telekkel! 28.500.000 Ft

Képek (16)

Tápióbicske, eladó, központ közeli családi ház, kettő utcára nyíló, megosztható telekkel!
Szoba 2
Alapterület (m2) 70
Telek mérete 1,431
Elhelyezkedés Központi fekvés
Építés éve Karbantartott
Fűtés Gázkonvektor, klíma, cserépkályha
Egyéb épület Műhely, pince, garázs

Adatlap

Az ingatlan jellemzése:

Az 1431 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla szárnyon egyrétegű üvegezéssel és redőnyökkel ellátva.

Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése cserépkályha, valamint alternatív fűtése és hűtése három klímával biztosított. Hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása 3x16A és 1X16A vezérelt. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Riasztóval szerelt épület.

Az ingatlan épületeinek jellemzése:

Az összesen 70 m2 hasznos alapterületű főépület 55 m2 használati lakótérből és 15 m2 műhelyből és külső tárolóból áll, mely főépületet az udvar felől körbeöleli a 20 m2 alapterületű, főtető által fedett tornác. Az épület egy része alatt húzódik egy 16 m2 alapterületű borospince, továbbá a főépület mögött található egy 20 m2 alapterületű, vegyes használati funkciót betöltő, gazdasági célú melléképület; az udvar hátsó részén pedig egy autó parkolását biztosító garázs.

Az ingatlan belterének jellemzése:

Az 1960-as években épült és folyamatosan karbantartott lakóház "L" alakú, így önálló bejáratú utcafronti szobáiból az egyik mint apartman szoba a tornácról, míg a másik hálószoba a konyhából nyílik. Igény esetén a szobák közötti átjárás megoldható. A szobák mögött, az épület középső szektorában került kiépítésre a konyha és étkező, mely kiegészül egy belső kamrával, majd egy kádas fürdőszoba következik wc-vel. Az épület hátsó traktusában található egy műhely és egy külső tároló, melyek elérhetősége a tornácról biztosított.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 40% önerő megléte mellett (mely lehet Babaváró hitel is) forint elszámolású, kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet. (Tápióbicske kikerült a falusi CSOK településlistából) 

Az ingatlan környezetének jellemzése:

Tápióbicske település Pest megye keleti részén, az Alsó-Tápió patak partján terül el mintegy 48 km2-en. A község megközelítőleg 3350 fő lakost számlál.  A település tömegközlekedés tekintetében autóbusz forgalomra támaszkodik, így menetrend szerinti járatokkal érhetők el Nagykáta, Cegléd és Budapest városok. Nagykátáról továbbá vasúti közlekedés is lehetséges a Budapest - Újszász - Szolnok vonalon.

A településközpont a napi szükségletek beszerzését biztosító szolgáltatások és üzletek széles sorát kínálja, úgymint zöldséges, húsbolt, pékség, Coop élelmiszer, étterem, cukrászda, önkormányzati intézmények, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, továbbá a közeli Nagykáta városban strand és gyógy fürdő, sportcsarnok, pénzintézetek, nagyáruházak és számtalan egyéb szolgáltató is elérhető.

Tápióbicske, eladó, központ közeli családi ház, kettő utcára nyíló, megosztható telekkel!
Tápióbicske 2764
Megye: Pest
Tipus: Eladó
Ref #: 2023040401
Kategória: Családi ház
Ügynökök
Egri Zsolt

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36302489317

Részletek

Szoba: 2
Alapterület (m2) : 70
Telek mérete: 1,431
Elhelyezkedés: Központi fekvés
Fűtés: Gázkonvektor, klíma, cserépkályha
Építés éve: Karbantartott
Egyéb épület: Műhely, pince, garázs
Tápióbicske, eladó, központ közeli családi ház, kettő utcára nyíló, megosztható telekkel!
Tápióbicske 2764
Megye: Pest
Tipus: Eladó
Ref #: 2023040401
Kategória: Családi ház
Ügynökök
Egri Zsolt

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36302489317

Gallery

.