1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Gyorskeresés Találja meg álmai otthonát

Minimum Szoba/Fürdő
Árfekvés
-
Jelentkezzen be
You must be logged in to save properties to your favorites! Please log in.
Jelentkezzen be

Nagykáta, eladó, belső tereiben és gépészetileg megújult, praktikusan újratervezett családi ház 32.000.000 Ft

Képek (16)

Nagykáta, eladó, belső tereiben és gépészetileg megújult, praktikusan újratervezett családi ház
Szoba 3
Alapterület (m2) 80
Telek mérete 700
Elhelyezkedés Családi házas zöldövezet
Építés éve Felújított belső tér
Fűtés Pellet és vegyes központi fűtés
Egyéb épület Terasz, melléképületek

Adatlap

Az ingatlan jellemzése:

A 700 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített blokk falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtó és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel, redőnyökkel és szúnyoghálókkal ellátva.

Fűtése vegyes és automatizált pellet tüzelésű kazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel. Meleg víz ellátása villanybojlerről megoldott, fűtési időszakban pedig egy 80 literes puffer tartály szolgáltatja a háztartás meleg vizét. Elektromos áram ellátása: 3x20A és 3x20A vezérelt.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A közel 80 m2 hasznos alapterületű lakótér az elmúlt években teljes körű építészeti és gépészeti felújításon esett át, mely átalakítás elsődleges célja a mai igényeknek megfelelő jól használható terek kialakítása úgy, hogy a fiatalos megjelenés a vidám színek, textúrák és anyaghasználat segítségével megmaradjon és az élettér egyszerre legyen elegáns és kedves családi otthon.

A korábbi helyiségelrendezés újragondolásával három önálló bejáratú szobát hoztak létre, melyből a legnagyobb alapterületű utcafronti szoba nappali és étkező funkciót tölt be, közvetlen konyha kapcsolattal; míg a kettő hálószobát összekötötték egy közös gardrób helyiséggel, így a szobák tereit nem kellett bútorokkal teli zsúfolni, ezért azok szellősek és világosak maradtak.

A lakótér központi helyisége a konyha, mely kiegészül egy éléskamrával, majd egy kis közlekedőn át az épület hátsó traktusa felé haladva először egy önálló wc helyiség, majd egy kádas fürdőszoba következik, amiben szintén helyet kapott egy wc, továbbá a fürdőszoba kiszélesedő végében egy falfülkében elhelyezett mosó és szárítógép, szinte észrevétlenül, a fürdőszoba terét nem terhelve került beépítésre.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.

A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Nagykáta, eladó, belső tereiben és gépészetileg megújult, praktikusan újratervezett családi ház
Nagykáta 2760
Megye: Pest
Tipus: Eladó
Ref #: 2023090301
Kategória: Családi ház
Ügynökök
Egri Zsolt

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36302489317

Részletek

Szoba: 3
Alapterület (m2) : 80
Telek mérete: 700
Elhelyezkedés: Családi házas zöldövezet
Fűtés: Pellet és vegyes központi fűtés
Építés éve: Felújított belső tér
Egyéb épület: Terasz, melléképületek
Nagykáta, eladó, belső tereiben és gépészetileg megújult, praktikusan újratervezett családi ház
Nagykáta 2760
Megye: Pest
Tipus: Eladó
Ref #: 2023090301
Kategória: Családi ház
Ügynökök
Egri Zsolt

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36302489317

Gallery

.